Izdavanje | 1.5 soban | Čukarica | 500 €

1.5 Čukarica, Čukarička padina
Kataloški broj 42194
Grad Beograd
Lokacija Čukarica
Tip nekretnine 1.5 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 500 €
Kvadratura 50 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 4 / 7
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Ne
KTV/Internet Da

Izdaje se namešten jednoiposoban stan, na IV/VII spratova, površine 50 m², koji od prostorija poseduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju (koja se može koristiti kao manja spavaća soba), spavaću sobu, kupatilo i terasu (zatvorenu PVC-om). Stan je uredan, održavan, okrečen i vrlo svetao, sunčan, sa odličnim centralnim grejanjem, klima uređajem, kablovskom televizijom, internetom i PVC stolarijom.

Stan je opremljen potrebnom belom tehnikom, (šporet, frižider sa zamrzivačem, mašina za sudove, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša), potrebnim posuđem, sa dva ležaja na razvlačenje (160 x 200 cm), jednim singl krevetom, ormanima i TV uređajem, te radnim stolom.

Specifičnom sprata na kome se nalazi stan je da poseduje vrata koja se zaključavaju na spratu.

Poziciju objekta u kome se nalazi stan karakteriše blizina Doma zdravlja, Maksija (24/7), pošte, pijace, crkve, većeg broja manjih marketa i drugih prodavnica, kao i blizina Ade Ciganlije i Ada mola, Lidl-a, McDonalds-a, KFC-a, autobuskih stajališta za linije gradskog i prigradskog prevoza, pri čemu je povezanost odlična sa svim delovima grada. Čukarička padina je takođe naselje koje je van zone parikiranja. Stan se izdaje isključivo nepušačima bez kućnih ljubimaca, sa mesečnim plaćanjem uvećan za depozit kod plaćanja prve rate. Useljiv.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.