Izdavanje | 2.0 soban | Gornji grad | 850 €

2.0 Zemun, Gornji grad
Kataloški broj 42117
Grad Beograd
Lokacija Gornji grad
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 850 €
Kvadratura 52 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 1 / 3
Lift Da
Terasa Ne
Garaža / Parking Da / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Zen Hill, mirna, kulturna, cista oaza u elitnom kraju Zemuna.

Moderna zgrada se nalazi u zoni novoizgradjenih uredjenih kompleksa, a u jednoj od najlepsih ulica grada Beograda, tik uz Gardos i centar  Zemuna. U blizini se nalaze dva obdanista, dve osnovne skole, Aroma market, crkva Svete Trojice, autobuska stanica. Sama zgrada je uradjena u skladu sa najnovijim gradjevinskim, tehnoloskim i energetskim standardima. U okviru zgrade se nalazi recepcija sa obezbedjenjem, garaza i igraliste za decu. Zgrada poseduje dva lifta koja su dostupna direktno iz garaze.

Komforan dvosoban stan povrsine od 52 kvadrata se nalazi na prvom spratu. Stan poseduje fasadne prozore od poda do plafona, tako da ima mnogo prirodne svetlosti tokom celog dana. Sastoji se iz prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trepezarijom, spavace sobe, prostranog kupatila, i izdvojene ostave. Grejanje i hladjenje obezbedjuju toplotne pumpe, a zimi mozete hodati bosi posto je u stanu obezbedjeno i podno grejanje. Visina plafona je 282 cm sto je retko za danasnje standarde gradnje

Stan je potpuno nov, neuseljavan, opremljen novim luksuznim dizajnerskim namestajem. Ugradjena je DanKuchen kuhinja vrhunskog  kvaliteta (broj 1 u Austriji sa nagradom za kvalitet sest godina za redom). U stanu jos izdvajamo KARE namestaj i tepihe, DIPO plakare, krevet od punog drveta sa jos uvek upakovanim novim dusekom, dizajnerske tapete.

Stan je odmah useljiv.

Cena zakupa je 850 Evra mesecno. Garazno mesto se placa dodatno 100 Evra mesecno. Depozit u visini jedne kirije

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.