Izdavanje | Kuća | Košutnjak | 4000 €

čukarica, Banovo brdo, kuća
Kataloški broj 39934
Grad Beograd
Lokacija Košutnjak
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Cena 4000 €
Kvadratura 260 m2
Površina placa 650 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 3
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Ova šestosobna luksuzna vila nalazi se u mirnom rezidencijalnom kraju Koštunjaka, preko puta bazena. U prizemlju kuće nalaze se dnevna soba i trpezarija, dok se na prvom spratu i u potkrovlju nalazi 5 soba, od kojih su 4 spavaće. Vila ima dva toaleta i dva kupatila (jedno sa kadom, drugo sa tuš kabinom), a u suterenu se nalazi garaža kao i dva dodatna parking mesta u dvorištu. Kuća se nalazi na placu površine oko 6,5 ari i ima lepo negovanu baštu sa terasom, u kojoj je instaliran novi automatski sistem za zalivanje travnjaka i zelenila (sprinkler u kombinaciji sa sistemom kap-po-kap).

Kuća je 2022. godine kompletno renovirana, spolja i iznutra. Poseduje etažno grejanje (gradska toplana), a na sva tri stambena nivoa ugrađene su visokokvalitetne inverter klime 12BTU (4 jedinice). Instaliran je novi sistem video nadzora i alarm, sa display monitoringom na tri pozicije u kući. U celoj kući je ugrađena nova stolarija, a kupatilske instalacije i kupatilska galanterija zamenjene su novima.

U svakoj prostoriji je izvedena i mrežna instalacija, koja je povezana sa rack prostorijom, pa je kuća vrlo pogodna za izdavanje i pravnim licima.

Kuća se izdaje opremljena belom tehnikom i delimično nameštena (nova kuhinja sa svim elementima, plakari).

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.