Izdavanje | Kuća | Ledine | 2800 €

Kuća, Novi Beograd, Ledine
Kataloški broj 42188
Grad Beograd
Lokacija Ledine
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Cena 2800 €
Kvadratura 185 m2
Površina placa 0 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Podno
Sprat / Ukupno spratova Visoko prizemlje / Ne znam
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Izdaje se prizemna izuzetno funkcionalna porodična kuća, građena 2016. godine.

Kuća se nalazi na placu od 6 ari, korisne stambene površine 185 m2 (ukupno oko 245 m2).

Struktura kuće je sledeća: ulaz, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja sa ostavom, 4 spavaće sobe, 4 kupatila, 2 hodnika, vešernica, terasa, garaža sa podrumom, tavan (potkrovlje).

Dnevni boravak sa kaminom, velikim staklenim površinama, koje obezbeđuju mnogo dnevne svetlosti, pravo je mesto za celodnevno uživanje.

Na dnevni boravak se nadovezuje trpezarija sa velikim stolom i 10 stolica i zajedno pružaju mogućnost druženja i proslava sa porodicom i prijateljima.

Kuhinja je izuzetno funkcionalna, sa svim ugradnim uređajima i centralnim pultom, koji se u jednom delu koristi i kao sto za svakodnevne obroke, kada porodica nije na okupu.

Spavaće sobe su: roditeljska soba, 2 dečje sobe i radna soba, koja je u isto vreme i gostinska. Roditeljska i dečje sobe u svom sastavu imaju i kupatilo i garderober, pa su kao mali apartmani.

Topla voda se za celu kuću priprema u velikom centralnom bojleru od 200 lit, preko solarnih kolektora na krovu. U zimskom periodu vodu zagreva elektro grejač.

Kuća se greje podnim grejanjem, sa najekonomičnijim izvorom toplote (geotermalna toplotna pumpa) najveće efikasnosti i minimalne potrošnje struje.

Udaljenost kuće od novobeogradskih blokova je samo 4,5 km, koliko ima i do Surčina. Autoput je udaljen svega 5,5 km. Kome je potreban gradski prevoz, može da računa na 6 autobuskih linija, koje vode do novobeogradskih blokova, Beograda na vodi, zemunskog keja i Zelenog venca.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.