Izdavanje | Kuća | Voždovac | 2400 €

KUĆA, VOŽDOVAC
Kataloški broj 37225
Grad Beograd
Lokacija Voždovac
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Cena 2400 €
Kvadratura 326 m2
Površina placa 0 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Podno
Sprat / Ukupno spratova Visoko prizemlje / Ne znam
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Izuzetna i moderno opremljena kuca u nizu, izuzetno atraktivnog i autenticnog izgleda i okruzenja, koja se nalazi na samom pocetku Jajinaca, 6oo m od naselja Paunov breg na Banjici, i na samo 8 km od centra grada. Ova porodicna kuca nudi potpuni mir i privatnost buducim stanarima. Odise komforom i besprekorno je odrzavana. Kompletno je opremljena novim, modernim namestajem i kvalitetnom tehnikom (dva djakuzija, fotelje za masazu, 3 smart tv-a, ozvucenje). Opremljena je savremenim sistemom zastite (video nadzor, alarm sa monitoringom).

U prizemlju se nalazi prostrani ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, toalet sa tus kabinom, ogroman dnevni boravak sa direktnim izlazom na prostranu terasu i prelepo uredjeno dvoriste. 

Na spratu se nalaze tri spavace sobe od kojih je jedna master (sopstveno kupatilo sa djakuzijem), i veliko zajednicko kupatilo (sa velikim djakuzijem).

U suterenu se nalazi soba za odmor, vesernica, kotlarnica, garaza iz koje se direktno ulazi u kucu. AGENCIJSKA PROVIZIJA 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.