Izdavanje | P. objekat | Nova galenika | 5300 €

Zemun, poslovna zgrada
Kataloški broj 40742
Grad Beograd
Lokacija Nova galenika
Tip nekretnine P. objekat
Dokumentacija Uknjižen
Cena 5300 €
Kvadratura 620 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 1
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Ne

Zemun-Nova Galenika Zemun magacinsko-poslovni prostor pogodan za sve vrste poslova, skladištenja i lake proizvodnje sastoji se od:

1) poslovne zgrade 220 m2 na 2 nivoa delimično opremljena kancelarijskim nameštajem i kompletnom kuhinjom i toaletima, etažno grejanje na struju, sa po 1-2 dodatne jedinice za hlađenje i grejanje u svakoj prostoriji, 2 mokra čvora, jedan sa tušem.

2) u drugoj celini kancelarije 50m2 + u nastavku hala 250m2+magacin sa policama od 100m2 na površini od 16 ari uz potencijalno proširenje zemljišta za jos 10 ari. Hala je sa rolo vratima i pomoćnim vratima,  Beton na podu. Urađena je termoizolacija spoljašnjeg zida debljine 6 cm. Najniža visina plafona hale je 5 m. Hala ima spoljni sistem za grejanje i hlađenje (Samsung). U okviru zgrade hale se nalaze 2 kancelarije delimično opremljene kancelarisjkim nameštajem sa 2 mokra čvora i hodnikom ukupne površine oko 50 m2. Prostor opremljen optičkim priključkom (do prostorije za server) sa izgrađenom mrežom za video nadzor.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.