Izdavanje | P. prostor | Banovo brdo | 600 €

Cukarica, poslovni prostor
Kataloški broj 38787
Grad Beograd
Lokacija Banovo brdo
Tip nekretnine P. prostor
Dokumentacija Uknjižen
Cena 600 €
Kvadratura 63 m2
Nameštenost Prazan
Grejanje Podno
Sprat / Ukupno spratova Visoko prizemlje / Ne znam
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Stan pogodan za poslovnu kancelariju, agenciju,ordinaciju,salon....

Stan je u zgradi, na visokom prizemlju,veoma svetao, trostrano orijentisan.

Sastoji se od prijemne prostorije, oko 10 kvadrata, sobe od 23 kvadrata, sobe 12 kvadrata, kuhinje od 6 kvadrata i kupatila od 7 kvadrata,i dve terase ukupno oko 6 kvadrata

Renoviran u potpunosti, granitne pločice I klase, visokog kvaliteta u celom stanu. U svakoj prostoriji ima više modularnih utičnica sa mrežnim kablom. Svaka soba ima klimu. Sigurnosna ulazna vrata i alarmni sistem. Kotao je na struju, dva sistema, u celom stanu je podno grejanje, i radijatorsko grejanje, svaki radijator ima ventil sa termo glavom. Šinska rasveta(mogućnost jednostavnog dodavanje tkz topova za svetlo) . Pvc visokog kvaliteta. Infostan je 1000 dinara. Jedno parking mesto u dvorištu iza zgrade. Sigurnosna vrata i alarmni sistem u stanu(svaka prpstorija je pokrivena senzorima za pokret. 

U neposrednoj blizini(70 m) nalazi se veliki broj administrativnih objekata: Opština Čukarica, Republički zavod za zdravstveno osiguranje — filijala Čukarica, pošta, policijska stanica i mnoge druge. 

Pristup   je omogućen i motornim vozilom i javnim prevozom: autobusko stajalište br. 23, 37, 49, 51, 52, 53, 57, 58, 85, 87, 88, kao i tramvajsko stajalište linije br. 12 i 13 nalaze se u Požeškoj ulici. 

STAN JE SLOBODAN OD 5.03.2022.

agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.