Izdavanje | P. prostor | Dedinje | 1200 €

POSLOVNI PROSTOR-DEDINJE
Kataloški broj 37748
Grad Beograd
Lokacija Dedinje
Tip nekretnine P. prostor
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1200 €
Kvadratura 105 m2
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / Ne znam
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Изузетна локација, миран, безбедан крај и класична елеганција луксузно опремљеног простора (гипсарски радови, дрвенарија од храстовог дрвета, паркет и мермерни под и бифе плоче) обезбеђују услове за вредновање овог пословног простора као додате вредности вашег пословања у коме ће бити задовољни како ваши клијенти, тако и ваши запослени.

Пословни простор у близини Америчке и Израелске Амбасаде од 105 квм има два посебна улаза са улице, пријемни простор са четворо врата, салон (open space) са бифе-кухињом, собу са купатилом и тоалетом, мушки и женски тоалет, котларницу од додатних 11квм, ограђен дворишни простор од 60 квм са два дрвета и зелену ограду са две металне капије. Пословни простор има даљинско грејање и систем етажног грејања, три телефонске линије, од којих једна користи ISDN систем са три телефонска броја, док су прикључак за кабловску телевизију и кабловски интернет ствар договора. У салону је постављен велики гипсани пано за пројекције који се може и уклонити.

Оpen space простор је могуће преграђивањем додатно прилагодити боравку више особа, а улазни антре може да послужи као соба за састанке и сл. Пословни простор је погодан за адвокатске и друге канцеларије, грађевинске и друге бирое, представништва, презентере, разне врсте едукација и сл., а због поседовања два одвојена улаза и три мокра чвора и за лабораторије и ординације

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.