Izdavanje | 3.0 soban | Beograd na vodi | 1750 €

3.0 Savski venac, Beograd na vodi
Kataloški broj 40481
Grad Beograd
Lokacija Beograd na vodi
Tip nekretnine 3.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1750 €
Kvadratura 70 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 4 / 17
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada , opština Savski Venac, na četvrtom spratu. Stan je prostran, trosoban, ukupne površine 70 m2, sa dnevnom kao i dve spavaće sobe (jednom većom-master kao i manjom, dečijom ili radnom sobom), kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila , vešernicom i terasom. Veća spavaća soba ima sopstveno master kupatilo. Sve prostorije imaju ugradne plakare, kao i garderobere, koje nude obiman skladišni prostor, bez da narušavaju prostor namenjen za svakodnevni komforni boravak.

Stan je potpuno nov, veoma svetao i prostran, idealne jugoistočne orjentacije, osunčan ujutru , dok je popodne u hladovini. Stan je opremljen sa novim nameštajem ️, SAMSUNG LED 50" Smart 4K TV i belom tehnikom ️, ali ostavljamo mogućnost dodatnog opremanja, po potrebi i u dogovoru sa zakupcem. Stan ima multi-split sistem klimatizacije u svim prostorijama, sigurnosna ulazna vrata , unutrašnje zidove sa zvučnom izolacijom, radijatorima priključenim na centralno grejanje sa merenjem potrošnje, kao i renomiranom keramikom, podovima i galanterijom. Sa terase se pruža otvoreni pogled prema centralnom delu Beograda .

U cenu iznajmljivanja je uključeno i privatno parking mesto površine 12,5 m2 ️, vrlo komforne lokacije, odmah preko puta lifta koji direktno vodi do stana. Stanarska ostava površine 2 m2, u blizini parking mesta, je takođe uključena u cenu iznajmljivanja.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.