Izdavanje | 3.0 soban | Blok 31, Merkator | 1500 €

3.0, Novi Beograd, Kennedy Residence
Kataloški broj 42237
Grad Beograd
Lokacija Blok 31, Merkator
Tip nekretnine 3.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1500 €
Kvadratura 77 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 5 / 7
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Ne

Luksuzno namešten, neuseljavan, trosoban stan u novogradnji na najboljojoj lokaciji na Novom Beogradu u stambeno poslovnom kompleksu Kennedy Residence.  Stan je jugozapadno orjentisan.  Sačinjava ga prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, master spavaća soba sa gardarober delom, manja dečija ili radna soba, dva kupatila. Dnevna, spavaća i dečija soba imaju izlaz na prostranu terasu/lođu sa prelepim pogledom.

Stan poseduje i sopstveno garažno mesto u podzemnoj garaži i ostavu koji ulaze u cenu zakupa.

Luxuriously furnished, never-before-occupied, three-bedroom apartment in a newly constructed building in the best location in New Belgrade, within the residential and commercial complex Kennedy Residence. The apartment is southwest oriented. It consists of a spacious living room with a dining area and kitchen, a master bedroom with a wardrobe space, a smaller childrens or office room, and two bathrooms. The living room, bedroom, and childrens room all have access to a spacious terrace/balcony with a beautiful view.

The apartment also includes its own parking space in the underground garage and a storage unit, both included in the rental price.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.