Izdavanje | 2.0 soban | Blok 65 | 1200 €

2.0 Novi Beograd, blok 65
Kataloški broj 41142
Grad Beograd
Lokacija Blok 65
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1200 €
Kvadratura 68 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 2 / 6
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Ovaj luksuzan stan se nalazi u okvirnu prestižnog kompleksa West 65, verovatno najkvalitetnije gradnje na celom Novom Beogradu. Ima dosta prirodnog svetla, moderno je opremljen i zrači pozitivnom energijom. Sobe su prostrane i komforne, sa dobrom izolacijom, iz obe sobe postoji izlaz na lepu terasu od 10m2, kuhinja je, kao i ceo stan kompletno opremljena novom kvalitetnom tehnikom, kupatilo je moderno sa tuš kabinom, video nadzor, GARAŽNO MESTO je uračunato u cenu.

WEST 65 je postavio standarde za sve kasnije napravljene komplekse u smislu kvaliteta objekta, ali i komplet usluga koje dobijate uz to (grejanje/hlađenje, higijena, fizičko i tehničko obezbeđenje 24/7, zelenilo, tehnika...) Moderno je dizajniran i predstavlja pravo arhitektonsko osveženje na Novom Beogradu. Objekat poseduje dečije igralište, lepo uređen prostor ispred zgrade. U podzemnom nivou nalazi se garažni prostor, liftom povezan sa stambenim jedinicama. 

Postoji odlična povezanost sa glavnim saobraćajnicama što omogućava lak pristup centru grada, aerodromu i ostalim delovima grada. 

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.