Izdavanje | 2.5 soban | Braće Jerković | 600 €

2.5 Vozdovac, Brace Jerkovic
Kataloški broj 41139
Grad Beograd
Lokacija Braće Jerković
Tip nekretnine 2.5 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 600 €
Kvadratura 63 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova 2 / 3
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Stan ima 63m2, po strukturi je dvoiposoban. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, veliku terasu, dve spavaće sobe, kupatilo i ostavu. Nalazi se u mirnom kraju grada, dovoljno blizu svih potrebnih sadržaja, a dovoljno daleko od buke i vreve glavnih saobraćajnica.

Na drugom spratu male zgrade u okruženju privatnih kuća, u slobodnoj parking zoni, stan je udaljen 500m od stanice autobusa 26, 18 i 50. U neposrednoj blizini su Super Vero, Maxi 24/7, Lidl, TC Stadion i dve lokalne pijace. Izlaz na auto put je na kilometar od stana.

U okruženju se nalaze tri osnovne škole i mnoštvo državnih i privatnih vrtića (ovi drugi su organizovani u ambijentu privatnih kuća u samom naselju, sa velikim baštama i prostorom za igru napolju), dom zdravlja, više privatnih ambulanti i laboratorija.

Stan je trostran, svetao i sunčan tokom celog dana. Kompletno opremljen lepim i funkcionalnim nameštajem, posuđem, kućnim aparatima i kućnim tekstilom.

Zgrada je izgrađena kao izuzetna novogradnja, sa vrhunskom izolacijom i instalacijama, vrhinskim parketom i alu stolarijom, sa vanstandardnom visinom plafona 280 cm. Grejanje je etažno, sa individualnim kotlom na struju i programibilnim termostatom. Na godišnjem nivou izdatak za ukupnu utrošenu struju (za sve potrošače u stanu) je upola manji od troška samo daljinskog grejanja stana iste kvadrature. U zgradi su priključci više kablovskih operatera. Zgrada je održavana od strane profesionalne uprave.

Stane se izdaje na duži rok, uz obavezno sklapanje ugovora. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.