Izdavanje | 3.0 soban | Bulevar kralja Aleksandra | 800 €

2.0 ZVEZDARA. NAMESTEN
Kataloški broj 38011
Grad Beograd
Lokacija Bulevar kralja Aleksandra
Tip nekretnine 3.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 800 €
Kvadratura 60 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova 1 / 3
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Izdajemo nov potpuno opremljen 3.0 soban stan iz 2020 god, u  novogradnji, na atraktivnoj lokaciji. Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase.  Cena ne uključuje  garažno mesto, doplata po dogovoru - iz garaže se dolazi liftom do stana. U  hodniku stana je kotao za EG grejanje snage 9KW sa daljinskim termostatom. placanje na 6 mjeseci

U sklopu dnevnog boravka su dnevno-kombinovana soba, udoban trosed koji se rasklapa u krevet, LED televizor od 50 inča (4K rezolucija), usisivač i klima-uređaj; kuhinja sa staklokermičkom pločom, rernom, frižiderom, sudoperom, aspiratorom, i priborom za ručavanje, setom posuda za kuvanje i pečenje, uz trpezarijski sto sa stolicama. Stan je potpuno opremljen potpuno novim modernim uređajima, u kupatilu se nalaze tuš-kabina, veš-mašina (8 kg), ugradni elementi, Led rasveta u celom stanu.  Kvalitetan električni brzi lift koji ide i do garaže, video-nadzor, interfon, prikljucak za kablovsku i internet.

Režijski troškovi su izuzetno niski.

INFOSTAN: Računi za infostan su uvek niski i isto se plaćaju bez obzira na potrošnju, zbog toga što je zgrada u postupku uknjiženja. Oko 500 dinara.

ODRŽAVANJE ZGRADE: Zgrada ima svog domara, profesionalnog upravnika koji sve rešava, i odličnu ekipu za održavanje. Mesečni troškovi održavanja za sve stavke oko 1000 din.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.