Izdavanje | 3.0 soban | Centar | 420 €

3.0 STARI GRAD-KALEMEGDAN
Kataloški broj 37478
Grad Beograd
Lokacija Centar
Tip nekretnine 3.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 420 €
Kvadratura 86 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 4 / 7
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Ne

salonski stan na uglu Cara Dusana sa Kalemegdanom i ulicom Tadeuša Koscuska. Stan se nalazi u strogom centru grada ali na idealnom mestu za setnju i uzivanje na Kalemegdanu, Zoo vrtu i 25. Maju. U blizini su supermarketi, pijaca, tc centar... Dobra povezanost sa gradskim prevozom.

Stan je kompletno okrecen i ociscen posle prethodnih stanara. Nalazi u zgradi sa novim liftom na 4. spratu od 7. Ima dve terase, jedna gleda na Cara Dusana a druga je kod kuhinje i gleda u dvoriste zgrade. Uvedena je kablovska, internet, telefon, interfon. Ima centralno grejanje, a topla voda je na bojler. Ima tri velike sobe identicno opremljene za velikim plakarima, kaučom, foteljama i radnim stolom. Pored postojeceg namestaja ima mesta da se unese i neki sopstveni namestaj. Kupatilo i wc je odvojeno, jedno do drugog sa prozorima. Hodnik je veliki i iz njega se ulazi u sve prostorije. Kuhinja je zajedno sa trpezarijom i svojom ostavom. 

Stan je idealan za studente zbog odvojenih prostorija dovoljno prostranih za više ljudi. Takođe i za porodice zbog brojnih sadrzaja u blizini (skola, vrtici, parkovi, bazeni). 

Mogućnost slanja video klipa stana putem vibera. 

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.