Izdavanje | 2.0 soban | Cerak | 480 €

2.0 Cukarica,Cerak
Kataloški broj 39679
Grad Beograd
Lokacija Cerak
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 480 €
Kvadratura 44 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Gas
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 3
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da
Stan se nalazi u prizemlju trospratne privatne kuće u mirnoj jednosmernoj ulici. Na kraju ulice se nalazi veliki Maxi, a na 50m od kuće je veliki park sa igralištima za decu. U samoj ulici je ogromna poljana savršena za šetnje. Autobuska stanica za bus 52 je na 300m od same kuće. Busevi koji staju na stanice u Trgovackoj ulici u blizini kuce su: 37,50, 51, 56, 89,531, 532, 533, ADA1.  U krugu od 500m ima nekoliko vrtića i Osnovna Škola Ujedinjene Nacije.

Stan je potpuno renoviran, tek okrečen sa hoblovanim parketima i obnovljenim stvarima. Sastoji se od male spavaće sobe sa bračnim ležajem (Dormeo dušek), predsoblja, kuhinje i jedne veće prostorije koja čini dnevnu sobu i trpezariju. Prozori i dvorište ispred stana gledaju na travnati put koji deli dvorište ove kuće od susednog. Tom stazom je saobraćaj zabranjen. Ispred stana se nalaze sto i stolica koji pripadaju ovom stanu.

Mesečni troškovi su niski. Grejanje na gas i plaćanje je po potrošnji. Kablovska televizija i internet provajder SBB za koji se ne plaća puna cena paketa već se deli na tri stana što dodatno smanjuje troškove. Zaseban strujomer. U stanu od uređaja postoje šporet, frižider, TV i veš mašina.
Agencijska provizija 50%
2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.