Izdavanje | 1.5 soban | Crveni krst | 550 €

1.5 Vracar, Crveni krst
Kataloški broj 39515
Grad Beograd
Lokacija Crveni krst
Tip nekretnine 1.5 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 550 €
Kvadratura 40 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 4 / 5
Lift Da
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da
Luksuzan, jednoiposoban, poptuno opremljen stan, idealan za sowtware inženjera! Odlično pozicioniran, namešten sa svim pogodnostima. Sofa, krevet sa madracima sa žičanim jezgrom za jednu, odnosno dve osobe sa punom dimenzijom ležaja od 200 x 160 cm. Dnevni deo sa kožnom garniturom i delom za obedovanje. Posebna radna soba. Veliki ugrađeni ornman, kuhinja sa grejnom pločom, frižiderom i mašinom za sudove, kupatilo sa tuš kabinom i mašinom za veš. Televizor od 32" i veoma brzi internet od 300/30 Mbs i 5G interna WiFi mreža. Pun komfor uz sjajne uslove za rad. 

Stan je ukusno namešten sa svim potrebnim sadržajima. Četvrti sprat od pet. Zgrada sa liftom.

U blizini se nalaze dve pekare, tri velike samoposluge, nekoliko restorana, hrana za poneti, više kafića, pošta, apoteka, prodavnica kućnih potrepština, četiri banke, stanica gradskog saobraćaja sa vezom za čitav grad...

Idealno za jednu osobu ili za par. Plaćanje unapred mesečno, depozit jedne mesečne rente. Komunalni troškovi i održavanje se plaćaju unapred uz reviziju računa na svaka 3 meseca. Minimalni boravak je 3 a maksimalni 12 meseci posle čega se sklapa novi ugovor.
Agencijska provizija 50%
2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.