Izdavanje | 2.0 soban | Crveni krst | 900 €

2.0 CRVENI KRST
Kataloški broj 41901
Grad Beograd
Lokacija Crveni krst
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 900 €
Kvadratura 49 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 1 / 5
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Da / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Otvaramo vrata ovog modernog stana smeštenog u mirnom kraju na obodu Vračara I Zvezdare, poznatom kao Crveni krst. Stan se nalazi u potpuno novoj zgradi (izgradjena u Septembru 2023) na prvom spratu i spreman je za izdavanje na duži vremenski period.

Ovaj stan je kompletno opremljen kako bi vam pružio sav komfor i praktičnost koji su vam potrebni. Njegova struktura obuhvata jednu spavaću sobu, prostranu dnevnu sobu, potpuno opremljenu medijapan kuhinju (sa masinom za sudove) i moderno kupatilo. Zgrada je isto tako opremljena kamerama na ulazu i na ulazu za garazu. Takođe, stan ima veliku terasu gde možete uživati u svežem vazduhu i opuštajućim trenucima.

Dodatna pogodnost je mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta unutar iste zgrade, što vam pruža praktično i sigurno rešenje za parkiranje (dodatnih 100 EUR na cenu u oglasu).

Bitno je istaci da stan nikad nije bio useljivan i da su sve stvari u stanu NOVE (ne polovne).

U blizini ćete pronaći prodavnice, restorane i parkove, čineći ovu lokaciju veoma poželjnom za udoban i moderan način života.

Ako tražite stan koji spaja savremeni komfor i mirnu okolinu, ovo je pravi izbor za vas. Za dodatne informacije ili da zakažete obilazak, slobodno nas kontaktirajte.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.