Izdavanje | 4.0 soban | Dedinje | 1300 €

4.0 Savski venac, Dedinje
Kataloški broj 39700
Grad Beograd
Lokacija Dedinje
Tip nekretnine 4.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1300 €
Kvadratura 96 m2
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 4
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da
Kompletno renoviran četvorosoban stan, modernog arhitektonskig dizajna. Nalazi se u niskospratnoj zgradi u jednoj od najluksuznijih oblasti Beograda, Dedinju. 

Stan je u prizemlju sa velikom terasom od 30m2, delimično natkrivena, u celosti popločana i ograđena, gde se nalazi i  česma sa tekućom vodom. Na terasi je postavljeno moderno osvetljenje za udoban večernji ambijent. Takođe je postavljen najmoderniji videonadzor koji pokriva sve uglove oko stana kao i samog ulaza u zgradu.
Unutar stana je priključen alarmni sistem. Prozori su od PVC materijala a ugradne automatske roletne ćete lako kontrolisati preko prekidača. 

Stan je sačinjen od tri zasebne spavaće sobe. Dnevna soba i trpezarija su otvorene i prostrane. Velika kuhinja je odvojena i opremljena najnovijim ugradnim elementima: rerna, ravna šporet ploča, frižider, zamrzivač i mašina za posuđe. U stanu se nalazi jedno kupatilo sa toaletom i tuš kabinom kao i jedan zasebni toalet. Opremljeni su sa Hansgrohe i Geberit elementima. Pored kupatila je posebna prostorija za mašinu za veš gde se nalazi i bojler.

U neposrednoj blizini se nalazi apoteka, poslastičarnica, stanica gradskog prevoza. Odlična povezanost sa svim delovima grada. U okolini je nezonirani parking prostor. 
U ovom delu grada se nalaze parkovi za decu sa obiljem drveća, državne i internacionalne škole, vrtići, restorani, kafići, prodavnice, saloni lepote, pet šop, bolnice kao i mnogobrojne ambasade.
Agencijska provizija 50%
2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.