Izdavanje | 4.0 soban | Mirijevo | 750 €

4.0 Zvezdara, Mirjevo
Kataloški broj 42099
Grad Beograd
Lokacija Mirijevo
Tip nekretnine 4.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 750 €
Kvadratura 140 m2
Nameštenost Prazan
Grejanje Ostalo
Sprat / Ukupno spratova 1 / 4
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Ne

Stan za izdavanje 140 m²,sastoji se od:(2 kupatila+zaseban toalet,3spavace sobe+1  soba  za razne namene ,veliki dnevni boravak,kuhinja ,trpezarija,terasa 10 metara duzine ,veliko predsoblje,prostorija za veseraj, ostavu, gde je i toplotna pumpa i ima dva hodnika,hola gde se nalaze sve spavace sobe i svaki od njih ima kupatilo).

Stan se ,nalazi na odlicnoj lokaciji,u Mirijevu,u blizini centra,u blizini bulevara Kralja Aleksandra i Kluza.U zgradi novije gradnje, sa dva ulaza i parkinga.Stan je na prvom spratu ,veoma osvetljen,topao i kvalitetne izolacije,ima toplotnu pumpu,hladi-greje.Keramika i parket kvalitetni,prve klase.Izdaje se  "nenamesten",ali zbog izvanrednog rasporeda i funkcionalnosti pogodan za razne namene:(pp prostor,kancelarije,redakciju,ordinaciju,agenciju  ili za stanovanje porodice...)

Raspored stana: Veliko predsoblje, iz koga se ulazi u prostoriju predvidjenu za veseraj.Kraj nje je toalet.Levo iz predsoblja ima sobu tj. pomocnu prostoriju  za razne namene,sa podnom keramikom.

Sa leve strane predsoblja nalaze  se dva ulaza u hol, tj.hodnike,kao posebna dva stana. Iz prvog hodnika ulazi se u kupatilo i u spavacu sobu,koja moze biti dodatna dnevna ili radna i iz nje se izlazi na terasu duzine 10 metara.

Iz drugog zasebnog hodnika ulazi se u  dve spavace sobe,obe prostrane ,osvetljene i ulazi se u jos jeno  kupatilo.

Iz predsoblja pravo ulazi se u kuhinju, sa trpezarijom i  u dnevnu  sobu, prostranu i osvetljenu, prozori celom duzinom zida.

Stan se izdaje na duze, uz obavezan depozit.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.