Izdavanje | 2.0 soban | Skupština | 1000 €

2.0 CENTAR,TAS
Kataloški broj 41981
Grad Beograd
Lokacija Skupština
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1000 €
Kvadratura 40 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 4 / 5
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Novo i retko u ponudi - Besprekorno sređen i funkcionalan stan u strogom centru grada i najbolje uređenom delu Beograda, u lepo održavanoj zgradi sa video nadzorom i parking mestom u dvorištu, za najmanje jedan automobil.

Idealna lokacija i stan za porodice i hedoniste – svi potrebni sadržaji za miran i udoban život, relaksaciju i rekreaciju su na dohvat ruke, uključujući parking, autobuska stajališta, park Tašmajdan, vrtić, škole, supermarkete, apoteke, spa centre, prestižne kafiće i restorane.

Ovaj ušuškan i topao stan se sastoji iz:

• ulaznog hodnika sa velikim plakarom i cipelarnikom,

• kupatila sa walk-in tuš kabinom,

• dnevnog boravka sa garniturom na razvlačenje, kuhinjom, trpezarijom i terasom i

• odvojenom prostranom spavaćom sobom sa ogromnim garderoberom, bračnim krevetom sa potpuno novim, odličnim dušekom i sa još jednom terasom - obe sa fantastičnim, otvorenim pogledom na park, skupštinu i crkvu Svetog Marka.

Opremljen nameštajem i tehnikom visokog kvaliteta i obiluje prirodnom svetlošću. Pored celokupne tehnike (mašna za pranje/sušenje veša, sudomašina, šporet, aspirator, frižider, zamrzivač, smart TV, klima uređaj), stan je opremljen i malim kućnim aparatima (pegla, fen, usisivač, aparat za kafu, mikrotalasna), posteljinom i peškirima, servisom za ručavanje i pripremu hrane.

Postoji mogućnost dodavanja kreveca/dečjeg kreveta u spavaću sobu, kao i preuređenja stana u poslovni prostor.

Depozit u visini mesečnog zakupa.

Moguć je dogovor sa budućim zakupcima u vezi nameštaja, kao i cene, u zavisnosti od namene prostora, modaliteta plaćanja i dužine zakupa.

 

 
2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.