Izdavanje | 2.0 soban | Višnjička banja | 500 €

2.0 Palilula, Visnjicka banja
Kataloški broj 39876
Grad Beograd
Lokacija Višnjička banja
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 500 €
Kvadratura 45 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova 2 / 2
Lift Ne
Terasa Ne
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

 Stan u potkrovlju porodične kuće. Zajedničko stepenište i glavni ulaz u kuću.

 

Svi računi (struja + voda + infostan + SBB sa televizijom i internetom premium paket) nisu uključeni u cenu. Struja je zimi skuplja (do 130€), leti jeftinija (do 70€), SBB paket sa internetom je oko 4000 dinara, voda se plaća akontaciono, infostan zanemarljiv... Da ne bih dolazio u situaciju da proveravam plaćanje računa, moj predlog je da se oni zaokruže na 100€ mesečno (što je manje od realnog zbira, prosečnih mesečnih režija) i da se oglašena kirija podigne za taj iznos i da ja plaćam sve račune (koliki god da je faktički iznos na kraju meseca).

 

Stan ima dve sobe, dnevnu koja je spojena sa malom trpezarijom i kuhinjom i spavaću koja je opremljena francuskim ležajem (160x200) sa novim, kvalitetnim dušekom i ugradnim plakarima. Kuhinja je stara par godina kao i sva bela tehnika u kući (ugradna Candy sudo-mašina, Candy aspirator, Samsung indukciona ploča, Samsung rerna, Ariston veliki frižider sa zamrzivačem, nova veš mašina i Samsung inverter klima (za hlađenje ili dogrevanje)). Ugaona garnitura je u dobrom stanju, funkcionalna i udobna, skoro tapacirana. Televizor je bolji od ovog na na slikama - Samsung 43. Deo opreme je i Samsung audio dock, sa bluetooth konekcijom.

 

Grejanje je kombinovano: TA peć + etažno grejanje, mogućnost dogrevanja inverter klimom. Pod je parket, stolarija odlična. Stan je svetao, sa pogledom na Dunav. Parking se nalazi ispred kuće.

 

Stan je u izuzetnom okruženju i zelenilu planskog naselja Višnjička Banja. U neposrednoj blizini su 3 trgovine, pekara, apoteka, fast food, saloni lepote, autobuska stanica, vrtić, škola, park... Na 5 minuta udaljenosti su pijaca, Shop&Go, pošta, mesara.

Stan je dostupan za gledanje od 1. oktobra

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.