Izdavanje | 2.0 soban | Voždovac | 550 €

2.0 Vozdovac
Kataloški broj 40673
Grad Beograd
Lokacija Voždovac
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 550 €
Kvadratura 53 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 11 / 14
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Stan na Voždovcu u zgradi sa liftom u blizini Banjičke šume, Voždovih kapija, Visoke elektrotehničke škole, FON-a, FPN-a i Saobraćajnog fakulteta. Zgrada ima svoj parking, a ima i dosta mesta za parkiranje u okolini. U neposrednoj blizini zgrade se nalaze veliki marketi, među kojima su Lidl, Maxi, Idea, Super Vero, DM i Lilly. Ima puno vrtića, igrališta i parkova za decu, kao i Banjička šuma na nekoliko minuta hodom. 

Stan je dvosoban, 53kvm, sa centralnim grejanjem i odvojenom spavaćom sobom, dnevnom sobom, kuhinjom i kupatilom. Prostor je maksimalno iskorišćen, tako da je prepun mesta za odlaganje stvari, a raspolaže svime što je potrebno i neophodno za život. 

Spavaća soba je prostrana, u njoj je veliki garderober, ima mesta za 2 odvojena kreveta ili jedan veliki, a može da stane i krevetac/dečiji krevet sa komodom. Nedostaje krevet, koji ćemo dokupiti u dogovoru sa budućim stanarima. Spavaća soba nema izlaz na terasu, samo prozor celom dužinom zida. 

U kupatilu je veća kada, bojler od 100 litara, orman za odlaganje, lavabo sa komodom, veliko ogledalo i prostor za odlaganje peškira. 

U hodniku koji se nalazi između spavaće sobe i kupatila je veliki plakar do plafona, sa mnogo mesta za odlaganje i gde se nalazi veš mašina. 

Dnevna soba je prostrana i svetla tokom čitavog dana. Nema direktne sunčeve svetlosti, jedino leti posle 18 časova, kad sunce zalazi, jer je stan sa severozapadne strane. U sobi je radni sto, kome se može podesiti visina, sa radnom stolicom, policama, televizorom, komodom, stočićem, foteljom, trosedom i klimom. Ima kablovsku televiziju i internet konekciju. Ukoliko bude bilo potrebno još nešto, dokupiće se u dogovoru sa novim stanarima. Prozori su PVC, zamenjeni 2021. godine. Dnevna soba ima izlaz na terasu. Oba vrata ka hodnicima su nedavno zamenjena novim, kliznim. 

Kuhinja sa trpezarijom je dovoljno prostrana i ima sve što je neophodno od kuhinjskih uređaja: sudoperu, šporet, frižider i veliki sto i 4 stolice. Kuhinja ima odvojenu ostavu sa visokom, otvorenom policom za odlaganje. Kuhinja, takođe, ima izlaz na terasu. 

Terasa je duga, sa puno mesta za odlaganje, velikim okruglim stolom i prelepim pogledom na grad. 

U hodniku na samom ulazu u stan nalazi se veliki plakar do plafona, sa cipelarnikom i još prostora za odlaganje stvari. 

Uz cenu zakupa dodatno se plaćaju režije, koje uključuju: račun za infostan (grejanje), čišćenje zgrade, struju i kablovsku, odnosno internet, koji zakupci mogu sami preneti, takođe. 

Agencijska provizija 50%

 

 

 

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.