Izdavanje | 2.0 soban | Žarkovo | 450 €

2.0 Cukarica, Zarkovo
Kataloški broj 41393
Grad Beograd
Lokacija Žarkovo
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 450 €
Kvadratura 46 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 2 / 5
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Lux, nov, cist i svetao stan sa zanimljivom polukruznom terasom i pozicioniran na suncanoj strani. Primeticete tople zidove i kvalitetan parket koji se pruza po celom stanu. Posebno je primamljiv pogled sa terase i prozora na visoke borove i jele koji su zeleni cele godine, tako da je pogled na zelenilo uvek zagarantovan. 

Moderan, kvalitetan i posebno biran namestaj pravljen je od prirodnih materijala, razlicitih tekstila i bez plastike. Raspolaze kuhinjom sa sankom koja je projektovana i pravljena po meri od belog i sivog medijapana. Spavaca soba takodje ima prozor koji gleda na borove i jele, krevet sa jako udobnim dusekom i americki plakar sirine 1.80m sa ogledalom. Ima dovoljno ormana i modernih komoda za odlaganje stvari, tako da je lak za organizaciju i raspremanje.

Jako ljubazne komsije. Prodavnica zdrave hrane, kafic sa letnjom bastom, mali lokalni market i sjajne pice i ostala jela za preporuku u Etna Picanta piceriji nalaze se na 2 minuta od zgrade. U blizini su i autobuske stanice, a Posta, Maxi i apoteka su na 5min udaljenosti. Lepa veza sa gradom i Novim Beogradom, pozicioniran pored Kosutnjaka i blizu Ade.

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.