Izdavanje | 3.0 soban | Zemun | 1000 €

3.0 Zemun, Centar
Kataloški broj 39513
Grad Beograd
Lokacija Zemun
Tip nekretnine 3.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1000 €
Kvadratura 150 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / Ukupno spratova 3 / 3
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Zaista jedinstven prostor na kome je radilo 5 arhitekata, konsultant za Feng Shui, konsultant za rasvetu i konsultant za ozvucenje. U koncipiranju enterijera prevashodno su korisceni kamen i drvo. Stan je izlazio i kao primer jedinstvenog prostora u casopisima za dizajn enterijera.

Prostor odise kreativnom energijom - koriscen je za radionice, veceri poezije, modna desavanja (mini-revije i slikanja/editorijale), prezentacije, filmske veceri, itd... U istom ovom prostoru je pre Drugog Svetskog Rata ziveo i stvarao nas poznati slikar Sava Sumanovic.

Stan ima preko 150m2. Ogromna dnevna soba sadrzi mini-pozornicu i kamin. Jedna spavaca soba sadrzi dva lezaja za po 2 osobe i ogroman walk-in closet (garderober od oko 10m2). Druga spavaca soba (na spratu / duplex) sadrzi jedan lezaj za 2 osobe. Sa gornjeg sprata stana se izlazi na 2 terase sa kojih se pruza pogled na Gardos i Dunav. Stan ima 2 kupatila - malo kupatilo/WC na spratu i veliko kupatilo sa velikom kadom na donjem nivou stana. U dnevnoj sobi se nalazi projektor koji je spojen na DVD plejer i digitalnu KATV, a preko HDMI ulaza moze da se spoji i na druge uredjaje. Zvucnici su ugradjeni u zidove dnevne sobe i u slike po celom stanu. Radjen je poseban projekat rasvete po kom je rasporedjeno osvetljenje u stanu. Instalirana su 3 klima uradjaja kao i kompletan sistem za etazno grejanje - nov EKO*PAN elektricni kotao, radijatori, i digitalni termostat sa tajmerom. U dnevnoj sobi se nalazi i kamin. Kuhinja je integrisana u prostor dnevnog boravka i koncipirana je kao malo ostrvo u sklopu prostora (postoje odmah do kuhinje i dve ostave).

Stan je u samom srcu Zemuna blizu keja i pijace. Parking je moguc pored zgrade. Treba nekih 7min kolima da se od stana stigne do Brankovog Mosta.

Troskovi: INFOSTAN - 3000 din INTERNET/TELEFON/KABLOVSKA - zavisno od paketa (oko 30EUR u proseku za sve usluge) STRUJA. Minimum 3500din, Prosek 8000din,  zavisi sve kako se i kada koristi grejanje, ali je struja znacajna stavka samo tokom zime oko dva meseca. Ne placa se visok Infostan cele godine.

DEPOZIT OBAVEZAN

USELJIVO OD 7. 7. 2022.

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.