Prodaja | 4.5 soban | Zemun | 340000 €

5.0 ZEMUN,ZELENA AVENIJA
Kataloški broj 42347
Grad Beograd
Lokacija Zemun
Tip nekretnine 4.5 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 340000 €
Kvadratura 120 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 2 / 3
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Da
Telefon Da
KTV/Internet Da

Tip nekretnine: Stan / dupleks

Kvadratura: cca 120 m2

Vlasništvo: prvi vlasnik, useljen 2017.

Sprat: 7+potkrovlje 

Broj soba: 5 (4 spavaće + 1 dnevna)

Broj mokrih čvorova: 3 (2 kupatila, 3 toaleta)

Grejanje: Centralno (termo glave) + inverter klima

Stanje: Lux, dizajniran

Oprema: Klima inverter, Hansgrohe baterije, Ariston bojleri, Villeroy&Boch sanitarije, komarnici, Velux prozori sa termo-zavesama, sigurnosna vrata, interfon i video nadzor, priprema za alarm, optički internet, rack, 2 lifta, održavanje kompleksa

Parking: Mogućnost kupovine 2 garažna mesta

Na granici Zemuna i Novog Beograda, u novom naselju Zelena Avenija, prodaje se dizajnerski uređen stan/dupleks.

Stan je na dve etaže ukupne veličine cca 120 m2 i stvarna kvadratura stana se razlikuje od podataka upisanih u katastar nepokretnosti.

Stan se nalazi u mirnoj ulici u potkrovlju i orijentisan je jugoistok-jugozapad. Zbog krovnih prozora stan je svetao i sunčan.

Stan je podeljen na dve celine: donji, dnevni deo i gornji, spavaći/radni deo. 

Enterijer na donjem nivou je dizajnerski urađen sa mnogim detaljima koji odaju utisak udobnog, otmenog i toplog prostora. Pored ulaznog hodnika, na donjem spratu se nalazi gostinjski toalet, ostava, prostor za cipelarnik a velika trpezarija sa dnevnim boravkom zajedno sa kuhinjom čine dnevnu celinu.

Na gornjem spratu nalaze se 4 spavaće sobe sa 2 kupatila i toaleta: master soba koja sa sopstvenim kupatilom i toaletom čini potpuno odvojenu celinu i 3 dečije sobe koje imaju zajedničko kupatilo sa toaletom. 

Zgrada je završena 2017. godine i tokom gradnje, na zahtev vlasnika, ugrađeni su dodatni, najkvalitetniji materijali: svi zidovi su prezidani ciglom, ugrađen je hrastov parket u celom stanu i pločice u ulaznom delu, vrhunska kupatilska galanterija (Hansgrohe baterije, Ariston bojleri, Villeroy&Boch sanitarije...). LG inverter klima uređaj sa unutrašnjim jedinicama u sve četiri spavaće i dnevnoj sobi može da služi i za hlađenje i za grejanje zimi do -20 stepeni. Grejanje je centralno sa termo-glavama na svakom radijatoru. S obzirom na vrhunsku izolaciju zgrade i krova sa najboljim Velux prozorima sa termo-zavesama, mesečni računi za infostan i grejanje su na minimalnom nivou. Najkvalitetniji bočni prozori u kombinaciji aluminijum-drvo su sa komarnicima.

Ulazna vrata u stan su sigurnosna sa interfonom i video nadzorom a urađena je priprema za alarm (centralu i dovoljan broj senzora). U stanu ima veliki broj utičnica struje a optički internet koji je doveden do stana je preko RACKa povezan kablom do svakog mesta u stanu što svim uređajima daje direktnu vezu sa internetom nabržim putem.

Zvučna izolacija stana je odlično urađena što čini stan idealnim za život višečlane porodice, kako je stan i do sada korišćen. U stan je uloženo puno ljubavi i pažnje oko detalja i ukrasa ali ima još puno prostora za nastavak uređenja. S obzirom da je dosta detalja urađeno po meri, stan se prodaje polu-namešten, ali stvar je dogovora oko nivoa opremljenosti.

Sama zgrada je izgrađena od vrhunskih materijala, ima 2 lifta koja vode od garaža do stana a kompleks održava City Facility na zavidnom nivou. Kompleks je odvojen od ulice rampama, koje omogućavaju samo vlasnicima garaža ili parking mesta da koriste unutrašnju saobraćajnicu.

Pozicija kompleksa je savršena. Za roditelje sa decom, u okviru kompleksa se nalazi vrtić za malu decu a u okviru kompleksa je i ogromna savremena teretana sa popustom za stanare kompleksa. Za malo stariju decu su na 10 minuta pešaka osnovne škole, muzička škola, zemunska i IX gimnazija, poljoprivredni fakultet a u neposrednoj blizini nalaze se brojni sadržaji: Lidl, Maxi, Zemunski park. U krugu od 2km se nalaze zemunska pijaca, dunavski kej, zemunska bolnica i Institut za majku i dete, izlaz na autoput... Lokacija čija vrednost brzo raste!

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.